A Magyar Társasjátékdíjat a Magyar Társasjátékos Egyesület alapította 2010-ben. A díjat minden évben egy választott zsűri ítéli oda a legjobb magyar kiadású családi társasjátéknak.

2012. év - társasjátékdíj

 

A nyereményjáték nyertesei


Idén tavasszal a Magyar Társasjátékdíjhoz kapcsolódóan egy nyereményjátékot hirdettünk. Arra kértük olvasóinkat, tippeljenek, a beválogatott játékok közül melyik játék nyeri meg a díjat. Az alábbiakban ennek az eredményét ismertetjük.

A nyereményjátékot úgy hirdettük meg, hogy két kategóriában is győztest fogunk hirdetni. Egyrészt kisorsolunk egy játékot azok között, akik a győztes játék nevére szavaztak, másrészt szintén kisorsolunk egy játékot azok között is, akik arra a játékra szavaznak, amire a közönségből a legtöbben szavaznak.

2012-ben a legtöbb szavazatot begyűjtő játék neve nem esett egybe zsűri véleményével, így két különböző játékot kellett a szavazók között kisorsolnunk. Egyszer a díj idei győztesének a Mamutvadásznak egy példányát, és a legtöbb szavazatot begyűjtő 7 Csoda egy példányát. (A tippelések során erre a némileg összetettebb működésű társasjátékra szavaztatok a legtöbben.)

A Mamutvadászt Tibold Sándor nyerte Budapestről, míg a 7 Csodát Tóth Zoltán Gyömrőről.

Gratulálunk a nyerteseknek! Minden tippelőnek köszönjük a részvételt és véleménynyilvánítást!


A nyertesek és játékaik

2012-ben a Magyar Társasjátékdíj győztes társasjátéka a Mamutvadász lett.

A beválogatott játékok teljes listája:

Adatok 2012-höz

Beválogatott játékok:

Dokumentumok:

Zsűritagok:

Gyimesi András,
Farkas Gábor,
Mandics Zoltán,
Máthé Gábor,
Oberländer Zoltán

Bizottsági tagok:

Bálint Gábor,
Gönci Péter,
Kovács Krisztián

Hírlevél:

Ha nem akarsz lemaradni az eredményekről, iratkozz fel a hírlevelünkre!