A Magyar Társasjátékdíjat a Magyar Társasjátékos Egyesület alapította 2010-ben. A díjat minden évben egy választott zsűri ítéli oda a legjobb magyar kiadású családi társasjátéknak.

2012. év - társasjátékdíj

 

Nyereményjáték

Cél: A Magyar Társasjátékdíj 2012-es győztes társasjátékának kitalálása.

Határidő: 2012. május 31.
Választható játékok: 2012-es beválogatott játékok listája

Felhívás

Ha társasjáték szakértőnek számítasz baráti körödben, és úgy érzed, előre meg tudod mondani, melyik játék lesz 2012 győztes játéka, itt az idő, hogy borítékold, szerinted melyik játékot választja ki a szóba jöhető játékok közül győztesnek a zsűri.

De akkor se csüggedj, ha még csak kevés játékot ismersz. Tippelni bárkinek szabad és nem kerül semmibe. Ezen az oldalon ráadásul összegyűjtöttük minden fontos információt, ami az esélyes játékokkal kapcsolatos. Ha bele akarod ásni magadat a témába, itt elolvashatod minden játék szabályát.

Nyeremény

A nyereményjátékban 2 játékot fogunk kisorsolni.

Az egyik játékot azok között, akik helyesen eltalálták, mely játékot választja meg 2012 győztes játékának a zsűri. (Közöttük a győztes játékot sorsoljuk ki.)

Illetve egy másik játékot azok között, akik egy olyan játékra szavaztak, amire a legtöbb szavazat érkezett. Közöttük egy olyan játékot sorsolunk ki, amelyikre a legtöbb szavazat érkezett.

Amennyiben a zsűri döntése és a legtöbb szavazat egy játékra esik, az adott játékból 2 példányt sorsolunk ki a helyesen tippelők között.

Részvételi feltételek

A sorsoláson való részvétel feltétele az elkért adatok pontos kitöltése. A játékon csak 14. életévüket betöltött, természetes személyek vehetnek részt. Minden személy csak egyetlen egy szavazatot adhat le, utólagos módosításra nincs lehetőség. A többször szavazók a sorsolásból kizárhatók, szavazataik érvénytelennek számíthatnak.

Garanciák és jogi kikötések

A Magyar Társasjátékos Egyesület szavatolja, hogy a szavazatok állásáról a zsűri győztes játékának megválasztásáig csak a 2012-es bizottság tagjai szerezhetnek tudomást. Az egyesület szavatolja, hogy a megadott adatokat bizalmasan kezeli, harmadik fél számára nem adja tovább.

Az egyesület garanciát vállal arra, hogy a nyeremény részben ismertetett vállalásokat a 2012. Magyar Társasjátékdíj díjátadóját követő 1 hónapon belül teljesíti.

A Magyar Társasjátékos Egyesület fenntartja a jogot arra, hogy a helyesen tippelők névsorát egy lista formájában a honlapján közölje. Amennyiben a helyesen szavazó a becenév mezőt kitöltötte, a neve helyett a beceneve szerepel majd a helyesen tippelők listájában.

A szavazáson a 2012-es év Magyar Társasjátékdíj bizottságának tagjai, a zsűritagok, az egyesület elnöksége, valamint az előzők közeli hozzátartozói csak az első játéktesztet megelőzően vehetnek részt. Ők azonban a sorsoláson nem vehetnek részt, a nyereményből nem részesülhetnek.

Szavazás

A nyereményjátékon részt venni és szavazni a regisztrációs űrlap kitöltésével lehetséges.

A nyereményjáték 2012. május 31-én lezárult.

 

Vajon melyikük lesz 2012 győztes társasjátéka?

Adatok 2021-hez

Ismerd meg, milyen társasjátékok jelentek meg az elmúlt két évben magyar nyelven, olvasd el a szabályukat, nézd meg, hogy néz ki a dobozuk!

Beválogatott játékok:

Dokumentumok:

Zsűritagok:

Bán Zoltán
Farkas Erika
Fischer Tamás
Zombori Anna

Bizottsági tagok:

Etelközi Simán Zsolt
Farkas Gábor
Paulik Tamás

Hírlevél:

Ha nem akarsz lemaradni az eredményekről, iratkozz fel a hírlevelünkre!