A Magyar Társasjátékdíjat a Magyar Társasjátékos Egyesület alapította 2010-ben. A díjat minden évben egy választott zsűri ítéli oda a legjobb magyar kiadású családi társasjátéknak.

2012. év - társasjátékdíj

 

Rumini - A küldetés


Beválogatott játék lett a Rumini - A küldetésből...

Rumini - A küldetés

Történt ugyanis, hogy a játékdíjra meghívott kiadók listájából kimaradt a Keller & Mayer kiadó, akinek a Rumini című játéka nevezhető lett volna a 2012-es Magyar Társasjátékdíjra, és ennek megjelenéséről a kiadó 2011 végén tájékoztatott minket.

A bizottság hosszas mérlegelést követően - a mulasztását orvosolandó - a Keller & Mayer számára meghosszabbította a nevezési határidőt, és a nevezett játék továbbjutási lehetőségének megítélését a zsűrire bízta.

A zsűri a játék szabályának elolvasása és a helyzet mérlegelése után úgy döntött, ez a játék érdemesnek bizonyul a tesztjátékra, így a Rumini 14. játékként odakerült 2012 beválogatott társasjátékai közé.

A játék adatlapját már Ti is megtekinthetitek a jatekdij.hu beválogatott játékai között. A Magyar Társasjátékdíjjal kapcsolatos nyereményjáték kiírását és a tippelhető játékok körét ugyanakkor nem módosítottuk. A Rumini mind a legjobb 4 játékba kerülése, mind győzelme esetén automatikusan helyes szavazatnak számít azoknak, akik a nyereményjátékunkra beneveznek.



2012-ben a Magyar Társasjátékdíj győztes társasjátéka a Mamutvadász lett.

A beválogatott játékok teljes listája:

Adatok 2012-höz

Beválogatott játékok:

Dokumentumok:

Zsűritagok:

Gyimesi András,
Farkas Gábor,
Mandics Zoltán,
Máthé Gábor,
Oberländer Zoltán

Bizottsági tagok:

Bálint Gábor,
Gönci Péter,
Kovács Krisztián

Hírlevél:

Ha nem akarsz lemaradni az eredményekről, iratkozz fel a hírlevelünkre!